Hola, sóc el Dr. Ignacio Lamberto Beaumont, director de les Clíniques Dentals DENTS.

En primer lloc diré que des que vaig acabar la meva carrera d’odontologia, fa ja anys, em vaig enamorar profundament de la meva professió.

Sempre he estat en primera línia de batalla i no sols amb el COVIT-19, sinó també des de sempre hem lluitat amb totes les malalties contagioses. Per consegüent, nosaltres estem preparats tècnica, professional i acadèmicament per combatre aquests contratemps, amb els protocols necessaris, el compromís i l’experiència per continuar donant la màxima seguretat i tranquil·litat als nostres pacients.

Per això intento explicar a la població que vagin al seu dentista de confiança perquè, ara com ara, hi ha pocs llocs més segurs que una clínica dental, amb asèpsia, esterilització i desinfecció de les instal·lacions. Per tot això, demano a totes les persones que no dubtin, ni tinguin por d’anar al seu dentista i no desatendre la seva salut bucal.

D’altra banda hi ha companys que equivocadament, sota la meva humil opinió, són pessimistes i surten en mitjans de comunicació dient que el dentista augmentarà el 150% del cost dels tractaments anterior, i NO, rotundament NO perque el preu pot ser que s’incrementi una mica pels materials d’un sol ús que sí que s’han encarit més, però això serà mínim i, a qui hem de fer cas és a les autoritats sanitàries.

No cal opinar des del temor o por sinó des del respecte i coneixement i per això us demano una altra vegada que aneu al dentista com sempre heu fet, no pel preu sinó per la confiança que és el valor afegit del professional que us tracta.

I per finalitzar, us vull recordar que la boca és la porta d’entrada a l’organisme i que la boca sana és sinònim de salut.

 

Dr. Ignacio Lamberto Beaumont
Director de Clínica Dents