radiovisiografia
Capta imatges de gran definició en segons i fa més senzill i precís el diagnòstic, la qual cosa facilita la comunicació amb el pacient. L’ambient al centre és més segur i net per a pacients, equip mèdic i sanitaris.

camara-intraoral
Sistema de captació d’imatges instantànies de la boca del pacient mentre l’especialista treballa. Aquestes imatges són projectades a la pantalla de l’ordinador i faciliten l’estudi de les patologies detectades i l’explicació del problema al pacient.

implantologia
La unitat d’implantologia i cirurgia preprotètica del centre és pionera en les tècniques de regeneració i reconstrucció òssia. La restauració dental mitjançant implants permet restaurar les peces perdudes i també els teixits que les envolten.

electrocirugia
És una alternativa intel·ligent que possibilita una acció ràpida en petits procediments. L’electrocirurgia facilita l’eliminació de teixit superflu i ofereix l’avantatge de deixar pràcticament sense sang la geniva del pacient.

ortopantomografia
L’ortopantomografia o radiografia panoràmica és una tècnica radiològica que representa la imatge general dels maxil·lars, la mandíbula i les dents. Per tant, és de gran valor diagnòstic.

teleradiografia
Funciona a partir d’una radiació d’ions emesa per un aparell de raigs X i un detector digital on es capturen les imatges per poder-les imprimir, fer-ne el diagnòstic i l’historial mèdic. És ideal per veure la posició de les dents i estudiar la simetria facial.

lampara-leds
L’ús de la tecnologia LED en odontologia, a través de les làmpades dentals de llum LED, facilita l’aplicació de diversos tractaments i procediments per la seva gran versatilitat i millors condicions ergonòmiques.

tac-dental
Disposem d’un escàner d’última generació que permet realitzar estudis radiològics amb la màxima precisió per planificar els tractaments amb tècniques mínimament invasives, guiades per ordinador i amb excel·lents resultats finals.

fotopolimeracion
Utilitzades en odontologia mínimament invasiva i guiades per ordinador, ofereixen excel·lents resultats, sobretot en tractaments de reconstrucció.

laboratorio-dental
Al nostre laboratori dental treballem amb protètics titulats perquè les pròtesis dentals siguin de gran qualitat i per fer que els nostres clients quedin satisfets.