El 21 de gener Clínica Dents Mollerussa i Tallers Priego, concessionari Peugeot a Golmés, van signar un conveni de col·laboració. La firma va tenir lloc a la clínica que el Dr. Ignacio Lamberto dirigeix a Mollerussa amb Emma Priego.

Amb aquest acord de col·laboració, Clínica Dents ofereix als treballadors de Tallers Priego i a les seves famílies l’oportunitat de gaudir d’un descompte en els tractaments d’odontologia que el Dr. Lamberto posa al servei dels seus pacients a les quatre clíniques que té: Mollerussa, Lleida, Tàrrega i Fraga.

De la mateixa manera, Emma Priego va presentar la seva iniciativa comercial, basada a obsequiar els clients més fidels amb un val de regal amb el qual podran gaudir d’un tractament d’higiene dental a Clínica Dents.

 

Una vegada més, el Dr. Ignacio Lamberto ha creat lligams amb una empresa del territori, en aquest cas del Pla d’Urgell, per unir esforços i crear així una xarxa cada dia més gran de contactes de pacients i clients satisfets.

Gràcies a iniciatives com aquesta, petites empreses poden reforçar el compromís amb el seu entorn més proper i promoure el “comerç” de proximitat amb la delicadesa i professionalitat que la població es mereix.

Clínica Dents, amb els serveis de proximitat i cada dia més implicada amb el territori.