El Doctor Lamberto i el seu equip han inaugurat recentment a TÀRREGA la seva tercera clínica dental.
Clínica Dents, el projecte amb el qual el Dr. Ignacio Lamberto i el seu equip apropen tots els lleidatans al seu saber fer des de fa més de vint-i-cinc anys, és ara també a l’abast dels veïns de l’Urgell i amb l’objectiu de continuar oferint el mateix tracte familiar com el que caracteritza des de sempre els altres dos centres de Lleida i Fraga.
Ara, al número 35 del cèntric carrer de Sant Pelegrí de la capital de l’Urgell, Clínica Dents ofereix a la ciutat de Tàrrega els seus serveis i moderns mètodes d’atenció bucodental sense dolor. Equipaments dentals d’avantguarda, una completa sala dotada de càmera intraoral, sistemes de radiologia digital i un equip d’esterilització tot ajustat als més exigents estàndards de qualitat en matèria d’higiene i seguretat, garanteixen ara també a Tàrrega el compromís amb el pacient del Dr. Ignacio Lamberto i els seus col·laboradors.
L’experiència acumulada durant més de dues dècades a Lleida i la ubicació de privilegi de les instal·lacions –ben a prop de l’estació de trens i en una àrea d’aparcament gratuït– posicionen Clínica Dents Tàrrega com a centre d’atenció bucodental de referència per als veïns de la comarca. Tots ells disposen ara molt més a prop de casa seva de la garantia, les promocions i l’atenció personalitzada què han convertit Clínica Dents en referent lleidatà en matèria de salut bucodental.
Clínica Dents, és una clínica de caire familiar i al servei de les famílies: “Per a nosaltres, cada pacient és un amic i el nostre objectiu és sempre la seva satisfacció màxima. Per això, tot responent la demanda de pacients amb residència a l’Urgell i la seva àrea d’influència –el Plà d’Urgell, la Noguera i la Segarra-, hem eixamplat el nostre àmbit d’actuació amb una nova clínica, la millor tecnologia i un gran equip humà.”
Amb Clínica Dents Tàrrega del Dr. Ignacio Lamberto, tornar a somriure és també ara més senzill i còmode a l’Urgell.