NOU CONVENI ENTRE CLÍNICA DENTS I MOLLERUSSA COMERCIAL

El passat divendres dia 25 de gener, el Dr. Lamberto va rebre a la seva nova clínica dental del Pla d’Urgell al president de Mollerussa Comercial, l’associació de comerços i negocis de la capital de la comarca, el senyor Àlex Català, qui va poder conèixer de la mà del Dr. Lamberto les instal·lacions de la nova clínica dental de Mollerussa.

Des del passat mes d’octubre l’equip del Dr. Lamberto, amb ell mateix al capdavant, fa que pacients de la comarca puguin rebre els seus tractaments més a prop de casa seva.

Ara, a més, tots els associats de Mollerussa Comercial i els seus familiars podràn gaudir d’un 15% de descompte en tots els tractaments a Clínica Dents durant tot el 2019.

Amb aquest nou centre d’odontologia avançada, Clínica Dents ha augmentat a 4 les seves seus d’atenció privada a les Terres de Ponent, i ara, Mollerussa ja es pot considerar com el nucli central d’aquesta xarxa de clíniques dentals que uneixen a pacients des de Fraga fins a Tàrrega tot passant per la clínica de Lleida, la primera de totes quatre i amb més de 25 anys de trajectòria.

clinciadents-mollerussa-comercial-04

Gràcies Mollerussa Comercial per aquesta càlida rebuda, ens sentim molt feliços de formar part del vostre col·lectiu!